Державна служба статистики України
Головне управління статистики у Львівській області
Facebook    Twitter    instagram
Головна
Головна
 Про нас  Діяльність
Головного управління
 Нормативна база Методологія,
класифікації
 Публічна
інформація
Замовлення
інформації
    Корисні ресурси    Мапа сайту    Контакти  
Новини
Інфографіка
Для користувачів
Для респондентів
Оголошення
Події
Бази даних
Статистична інформація
Експрес-випуски та пресвипуски
Публікації
Статистика за темами
Львівська область
в Україні
Паспорт області
Населення України
Ґендерна статистика
Статистика для школярів
Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України (ЄДРПОУ)
Міжнародне
співробітництво
Анкетні опитування
Бібліотека








Єдиний ВЕБ-портал органів виконавчої влади України

Платформа Центрів Дія

Національне агентство з питань запобігання корупції

Державна служба статистики України

Національна академія статистики, обліку та аудиту запрошує на навчання!





збільшити розмір шрифта зменшити розмір шрифта  
Головне управлiння статистики у Львiвськiй областi | Інфографіка
Головна Інфографіка »   


До Дня фермера
19.06.2020

Головне управління статистики у Львівській області інформує.

   В Україні 19 червня відзначатимуть нове професійне свято – День фермера.
   У Львівській області на 1 листопада 2019 року налічувалось 782 діючих фермерських господарств. У їхньому користуванні було 69,4 тис. га сільськогосподарських угідь, що на 5,3% більше порівняно з попереднім роком. У середньому на одне господарство припало 89 га сільськогосподарських угідь.
   Частка фермерських господарств у загальній кількості сільськогосподарських підприємств у 2019 році становила 58,2%, а їхня площа сільськогосподарських угідь – 19,4%. Фермерські господарства забезпечили десяту частину від загального обсягу продукції сільського господарства.
   Більше половини продукції, виробленої фермерами (58%), припадає на продукцію рослинництва, 42% – продукцію тваринництва. У рослинництві фермерські господарства забезпечили 9,6% від загального обсягу виробництва культур зернових та зернобобових, 3,1% – буряку цукрового фабричного, 2,8% – культур плодових та ягідних. Частка фермерських господарств у виробництві м’яса (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі) становила 24,3%, вовни – 26,3%, яєць – 2,0%, молока – 1,4%.

pdf

 
 Про нас      Діяльність
Головного управління
 Публічна
інформація
 Замовлення
інформації
Мапа сайту   
© ГУСуЛО, 1999-2024
Обов'язкове посилання на джерело
Розробник сайту  
Управління інформаційних технологій | Відділ інформаційних систем