Державна служба статистики України
Головне управління статистики у Львівській області
Facebook   Twitter   instagram
Головна
Головна
 Про нас  Діяльність
Головного управління
 Нормативна база Методологія,
класифікації
 Публічна
інформація
Замовлення
інформації
   Корисні ресурси   Мапа сайту   Контакти  
Новини »
Інфографіка »
Для користувачів »
Для респондентів »
Оголошення »
Події »
Бази даних »
Статистична інформація »
Експрес-випуски »
Публікації »
Статистика за темами »
Львівська область
в Україні »
Паспорт області »
Населення України »
Ґендерна статистика »
Статистика для школярів »
Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) »
Міжнародне
співробітництво »
Анкетні опитування »
Бібліотека »








Єдиний ВЕБ-портал органів виконавчої влади України

Платформа Центрів Дія

Національне агентство з питань запобігання корупції

Державна служба статистики України

Національна академія статистики, обліку та аудиту запрошує на навчання!





збільшити розмір шрифта зменшити розмір шрифта  
Головне управлiння статистики у Львiвськiй областi | Інфографіка
Головна Інфографіка »   


До Дня фермера
19.06.2020

Головне управління статистики у Львівській області інформує.

   В Україні 19 червня відзначатимуть нове професійне свято – День фермера.
   У Львівській області на 1 листопада 2019 року налічувалось 782 діючих фермерських господарств. У їхньому користуванні було 69,4 тис. га сільськогосподарських угідь, що на 5,3% більше порівняно з попереднім роком. У середньому на одне господарство припало 89 га сільськогосподарських угідь.
   Частка фермерських господарств у загальній кількості сільськогосподарських підприємств у 2019 році становила 58,2%, а їхня площа сільськогосподарських угідь – 19,4%. Фермерські господарства забезпечили десяту частину від загального обсягу продукції сільського господарства.
   Більше половини продукції, виробленої фермерами (58%), припадає на продукцію рослинництва, 42% – продукцію тваринництва. У рослинництві фермерські господарства забезпечили 9,6% від загального обсягу виробництва культур зернових та зернобобових, 3,1% – буряку цукрового фабричного, 2,8% – культур плодових та ягідних. Частка фермерських господарств у виробництві м’яса (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі) становила 24,3%, вовни – 26,3%, яєць – 2,0%, молока – 1,4%.

pdf

 
 Про нас      Діяльність
Головного управління
 Публічна
інформація
 Замовлення
інформації
Мапа сайту   
© ГУСуЛО, 1999-2024
Обов'язкове посилання на джерело
Розробник сайту  
Управління інформаційних технологій | Відділ інформаційних систем