Facebook  RSS-новини     EN
Головна
Головна
 Про нас  Діяльність
Головного управління
 Нормативна база Методологія,
класифікації
 Публічна
інформація
Замовлення
інформації
   Корисні ресурси   Мапа сайту   Контакти   воротний зв'язок  
Новини »
Інфографіка »
Для користувачів »
Для респондентів »
Оголошення »
Події »
Статистична інформація »
Бази даних »
Повідомлення і аналітика »
Публікації »
Cтатистика районів
та міст »
Тематичні розділи »
Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) »
Регіон у фокусі »
Переписи »
Населення України »
Бібліотека »
Статистика для школярів »
Міжнародне
співробітництво »
Анкетні опитування »







Єдиний ВЕБ-портал органів виконавчої влади України

Національне агентство з питань запобігання корупції

Державна служба  статистики України

Національна академія статистики, обліку та аудиту



збільшити розмір шрифта зменшити розмір шрифта   Версія для друку
Головне управлiння статистики у Львiвськiй областi | Інфографіка
Головна Інфографіка »   

Інфографіка

До Всесвітнього дня продовольства


    Щорічно 16 жовтня відзначають Всесвітній день продовольства.
    Домогосподарства Львівщини у 2019 році в середньому витрачали на продукти харчування близько половини своїх грошових видатків (47%).
    У 2019 році порівняно з 2010 роком на одну особу населення найбільше зросло споживання овочів на 36%, плодів та ягід – на 29%, картоплі – на 15%, м’яса та м’ясних продуктів – на 14%, яєць – на 9%. Зменшилось споживання олії на 18%, риби і рибних продуктів – на 17%, хлібних продуктів – на 11%, цукру – на 10%.
    У сільському господарстві у 2019 році у розрахунку на одну особу населення вироблено 653 кг зернових та зернобобових культур, 625 кг картоплі, 282 кг овочевих культур, 49 кг плодових культур, 52 кг м’яса, 191 кг молока, 231 шт яєць.
    Львівська область у 2019 році посіла 3 місце серед регіонів за обсягом виробництва картоплі та овочевих культур, 5 місце – м’яса, 6 місце – плодових та ягідних культур, 7 місце – молока, проте за обсягом виробництва зернових та зернобобових культур – 18 місце.
    У 2019 році підприємства Львівщини найбільше імпортували фруктів та ягід – 200 тис.т (з них 59 тис. т бананів, 36 тис. т мандаринів), овочів – 112 тис.т, м’яса птиці (24 тис.т), риби і ракоподібних (21 тис.т), кави (10 тис. т).

pdf

 
 Про нас      Діяльність
Головного управління
 Публічна
інформація
 Замовлення
інформації
 Про сайт Мапа сайту   
© ГУСуЛО, 1999-2020
Обов'язкове посилання на джерело
Розробник сайту  
Управління інформаційних технологій | Відділ інформаційних систем
Державна служба статистики України Головне управлiння статистики у Львiвськiй областi