Державна служба статистики України
Головне управління статистики у Львівській області
Facebook    Twitter    instagram
Головна
Головна
 Про нас  Діяльність
Головного управління
 Нормативна база Методологія,
класифікації
 Публічна
інформація
Замовлення
інформації
    Корисні ресурси    Мапа сайту    Контакти  

Новини
Діяльність Головного управління
Для користувачів
Для респондентів
Оголошення
Події
Бази даних
Статистична інформація
Експрес-випуски та пресвипуски
Публікації
Статистика за темами
Львівська область
в Україні
Паспорт області
Населення України
Інфографіка
Ґендерна статистика
Статистика для школярів
Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України (ЄДРПОУ)
Міжнародне
співробітництво
Анкетні опитування
Бібліотека








Єдиний ВЕБ-портал органів виконавчої влади України

Платформа Центрів Дія

Національне агентство з питань запобігання корупції

Державна служба статистики України

Національна академія статистики, обліку та аудиту запрошує на навчання!





збільшити розмір шрифта зменшити розмір шрифта  
Головне управлiння статистики у Львiвськiй областi | Звіт про результати діяльності
Головна Діяльність Головного управління » Звіти про діяльність »


ЗВІТ
про результати діяльності
Головного управління статистики у Львівській області
за 2022 рік


Загальна інформація

Головне управління статистики у Львівській області (далі – ГУС у Львівській області) є територіальним органом Державної служби статистики України (Держстат), що в межах наданих повноважень здійснює реалізацію державної політики у сфері статистики.

ГУС у Львівській області є юридичною особою публічного права і складовою частиною єдиної системи органів державної статистики.

Мета діяльності ГУС у Львівській області – надання всебічної та об’єктивної статистичної інформації щодо економічної, соціальної, демографічної та екологічної ситуації у Львівській області.

У 2022 році відповідно до Закону України «Про державну статистику», Програми розвитку державної статистики до 2023 року та на виконання Плану державних статистичних спостережень на 2022 рік ГУС у Львівській області здійснювало свою діяльність за такими основними напрямами:

організація і проведення державних статистичних спостережень за економічною, соціальною, демографічною, екологічною, культурною ситуацією та ситуацією в інших сферах життя в області шляхом збирання форм державної статистичної звітності та проведення спеціально організованих статистичних спостережень;

реалізація політики Держстату у сфері взаємодії з респондентами та постачальниками адміністративних даних, забезпечення якості статистичних даних;

участь у розробленні та впровадженні новітніх інформаційних технологій збирання, опрацювання й поширення статистичної інформації;

поширення статистичної інформації, моніторинг інформаційних потреб користувачів, забезпечення вільного доступу до статистичних даних;

популяризація статистики, підвищення рівня статистичної грамотності користувачів;

розвиток транскордонного співробітництва у сфері статистики;

удосконалення системи управління персоналом, підготовки та навчання кадрів, запобігання корупції, підвищення рівня відкритості та прозорості роботи.

ГУС у Львівській області забезпечує виконання вищезазначених повноважень в умовах воєнного стану, введеного в Україні згідно з Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022, затвердженим Законом України від 24.02.2022 № 2102-ІХ.


Організація і проведення державних статистичних спостережень

Державні статистичні спостереження проводилися відповідно до Типової моделі опису статистичних виробничих процесів (The Generic Statistical Business Process Model (GSBPM)).

Формування статистичної інформації здійснювалося за результатами 67 державних статистичних спостережень (ДСС), в рамках яких збиралися й опрацьовувалися дані:

форм статистичної та фінансової звітності;

вибіркових обстежень населення (домогосподарств);

спостереження за змінами цін (тарифів) на споживчі товари (послуги).

У січні та лютому 2022 року обстежувалося 419 домогосподарств з питань умов життя домогосподарств, 1785 домогосподарств – з питань робочої сили, 1366 домогосподарств – щодо сільськогосподарської діяльності населення. З березня 2022 року проведення зазначених обстежень призупинено.

Крім того, проводився щоденний моніторинг цін на основні соціально значущі товари та на товари протиепідемічного призначення.

За окремими розділами статистики ГУС у Львівській області отримувало адміністративні дані від інших державних органів, установ і організацій.

Упродовж року від 20,6 тис. респондентів та постачальників адміністративних даних отримано та опрацьовано 350,3 тис. звітів.

З метою покращення організації ДСС та якості статистичних даних ГУС у Львівській області брало участь в інвентаризації державних статистичних спостережень.

Проведено апробацію проєктів звітно-статистичної документації (бланків форм та роз’яснень щодо їх заповнення) за 14 формами державних статистичних спостережень.

Продовжувалася робота з оновлення комплексів електронної обробки статистичної інформації (далі – КЕОІ) та подальшого впровадження інтегрованої системи статистичної інформації (далі – ІССІ).

ГУС у Львівській області прийняло участь у проведенні дослідної експлуатації 5 КЕОІ.

Проводилася промислова експлуатація в ІССІ 40 форм державних статистичних спостережень.

ГУС у Львівській області здійснює супровід та технічну підтримку КЕОІ «Індекси споживчих цін (тарифів) на товари (послуги)» та «Індекси цін на ринку житла».

У 2022 році припинено проведення підготовчих робіт до Всеукраїнського перепису населення, запланованого на 2023 рік. Забезпечено систематизацію та збереження інформації, отриманої у процесі підготовки до Всеукраїнського перепису населення.


Взаємодія з респондентами державних статистичних спостережень та постачальниками адміністративних даних

Приймання статистичної та фінансової звітності від респондентів здійснювалося, здебільшого, в електронному вигляді за допомогою розробленого Держстатом безкоштовного програмного забезпечення «Кабінет респондента» або програмного забезпечення інших операторів.

Частка отриманих електронних статистичних звітів у загальній кількості поданих звітів у 2022 році становила 97,3% (у 2021 році – 92%), частка респондентів, які звітували в електронному вигляді – 91,2% (у 2021 році – 84%).

Працівники ГУС у Львівській області постійно надають методично-консультативну допомогу респондентам з питань заповнення та подання форм ДСС у електронному вигляді та функціонування системи електронної звітності, для реєстрації та подання звітів через ПЗ «Кабінет респондента». Консультативну допомогу респонденти отримують через «Чат» у ПЗ «Кабінет респондента» та засобами телефонного зв’язку.

Для покращення взаємодії з респондентами ГУС у Львівській області упродовж 2022 року проведено 8 інструктивних нарад, надіслано респондентам 18,6 тис. повідомлень (нагадувань, відповідей) про участь у державних статистичних спостереженнях, 5 листів з питань запровадження нових або внесення змін до чинних державних статистичних спостережень, 188 листів за результатами проведення державних статистичних спостережень, надано 6,9 тис. консультацій щодо заповнення окремих форм ДСС.

Для взаємодії з респондентами державних статистичних спостережень на вебсайті ГУС у Львівській області розміщено рубрику «Для респондентів», забезпечено функціонування вайбер-спільноти «Львівстат_респондентам».


Поширення статистичної інформації та комунікації

ГУС у Львівській області здійснювало діяльність із поширення статистичної інформації з урахуванням вимог Закону України «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

За результатами проведених державних статистичних спостережень у 2022 році підготовлено 40 експрес-випусків, 19 пресвипусків, 14 пресрелізів, 5 бюлетенів, 4 доповіді, 10 збірників, 20 тематичних інфографік.

На вебсайті ГУС у Львівській області розміщено оперативні повідомлення для користувачів про зміни в термінах оприлюднення статистичної інформації у період дії воєнного стану або стану війни. Засобами електронних сервісів здійснено інформування користувачів про нові статистичні матеріали та продукти, розміщені на вебсайті ГУС у Львівській області.

Для забезпечення потреб користувачів упродовж року продовжувалася робота з актуалізації баз даних ГУС у Львівській області «Статбанк Львівської області», «Зовнішня торгівля товарами Львівської області», «Транскордонна статистика».

Здійснювалося удосконалення та наповнення програмних статистично-інформаційних продуктів «Статистика за темами», «Моніторинг цін на споживчі товари і послуги», «ТОП-5. Найбільше зростання і зниження цін в області», «Імена», «Паспорт області», а також рубрик вебсайту «Міжнародне співробітництво», «Статистика для школярів», «Гендерна статистика».

Зокрема, у рубриці «Статистика для школярів» розроблено інтерактивний статистичний кросворд «Основні поняття теорії статистики» та 2 вікторини для учнів та студентів.

Актуалізовано інтерактивні статистичні публікації на вебсайті ГУС «Аналітичний огляд» та «Львівщина в цифрах» наявними даними за 2021 рік.

Забезпечено ведення офіційних вебсторінок ГУС у соціальних мережах Twitter та Facebook. Створено та наповнено офіційну сторінку ГУС у соціальній мережі Іnstagram.

Продовжено роботу щодо представлення статистичних даних у вебсередовиші англійською мовою, а саме: наповнення англомовної версії вебсайту ГУС у Львівській області; баз даних «StatBank of Lvivska oblast», «Foreign trade in goods», «Transborder statistics»; ведення англомовної офіційної сторінки ГУС у Facebook; оновлено інтерактивну публікацію статистичного збірника «Lviv region in figures»; створено англомовну версію інтерактивного статистичного атласу «My Ukraine».

З врахуванням досвіду міжнародних статистичних організацій щодо представлення статистичної інформації та з використанням сучасних методів візуалізації даних розроблено новий інтерактивний атлас «Моя Україна». Атлас містить широкий спектр статистичних показників щодо соціально-економічного становища України та її регіонів. Для наочності та кращого розуміння дані візуалізовані на графіках, діаграмах і картах. Інформацію наведено в динаміці за 2010–2021 роки, що дозволяє оцінити тенденції, які відбуваються у регіонах України, а також здійснити міжобласні порівняння. Атлас розміщений на вебсайті Державної служби статистики.

ГУС у Львівській області брало участь в актуалізації тематичних карт «Статистика регіонів» для представлення на вебсайті Держстату.

З метою моніторингу внеску та місця Львівщини серед регіонів України, узагальнення даних регіональної статистики на вебсайті ГУС створено рубрику «Львівська область в Україні». У рубриці представлені статистичні продукти інтерактивний атлас «Моя Україна», тематичні карти «Статистика регіонів», збірник «Потенціал Львівської області в Україні» та Демографічний паспорт території, які створені за допомогою сучасних методів візуалізації.

Продовжено роботи із поширення наборів даних, розпорядником яких є ГУС у Львівській області, на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних.

Забезпечено оновлення та підтримку функціонування вебсайтів «Всеукраїнський перепис населення» та «Населення України», актуалізовано базу даних «Статистика населення України», статистичні метадані подано українською та англійською мовами. У базі даних реалізовано можливість вибору інформації щодо статистики населення України за регіонами відповідно до нового адмiнiстративно-територiального подiлу України.

Упродовж 2022 року ГУС у Львівській області надало 925 відповідей на запити користувачів щодо отримання статистичної інформації та роз'яснень стосовно статистичної методології та проведення державних статистичних спостережень.

Крім того, з метою забезпечення права на отримання публічної інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» опрацьовано та надано відповіді на 51 запит. Запити надходили від фізичних осіб (34), юридичних осіб (15), засобів масової інформації (2).

Проводилась робота з оприлюднення результатів державних статистичних спостережень у засобах масової інформації. У ЗМІ оприлюднено зведені повідомлення «Про соціально-економічне становище регіону» та 96 окремих матеріалів з актуальних питань.

З метою вивчення потреб користувачів статистичної інформації, надання роз’яснень щодо методології та організації проведення державних статистичних спостережень, формування та використання статистичних показників, популяризації статистики у ГУС у Львівській області проводилася роз'яснювальна робота з користувачами статистичної інформації. Упродовж року проведено 8 семінарів для користувачів. Зокрема відбувалися зустрічі з представниками органів державної влади. Продовжувалася співпраця щодо напрямів і можливостей використання статистичної інформації у навчальному процесі з економічними факультетами Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівського державного університету внутрішніх справ. Також проведено заходи зі студентами та викладачами Львівського торговельно-економічного університету та Національного університету «Львівська політехніка». Проведено семінар для літньої онлайн школи «VEKTOR твого розвитку». Укладено Договір про співпрацю із Львівським національним університетом природокористування та Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності.

З метою визначення та задоволення потреб користувачів у статистичних даних ГУС у Львівській області взяло участь у проведенні спільно з Держстатом 10 анкетних опитувань користувачів статистичної інформації, зокрема зі статистики охорони здоров’я, ринку праці, туризму, лісового та мисливського господарства, зовнішньої торгівлі, енергетики, охорони навколишнього середовища, реєстру статистичних одиниць. Результати опитувань розміщені на вебсайті Держстату у повідомленнях для користувачів статистичної інформації (гіперпосилання є на вебсайті ГУС у Львівській області).

Самостійно проведено 2 анкетних опитування користувачів щодо організації доступу до публічної інформації, інформаційного наповнення вебсайту, якості статистичної інформації та послуг, які надає ГУС у Львівській області. За результатами опитувань отримано та опрацьовано 310 анкет.

З метою розширення каналів спілкування з користувачами ГУС у Львівській області забезпечено функціонування вайбер-спільноти «Львівстат_користувачам».

Здійснювалося інформаційно-довідкове обслуговування користувачів даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ). У 2022 році надано 341 відомість з ЄДРПОУ.


Розвиток інформаційних технологій

Впровадження новітніх інформаційних технологій у сфері статистики упродовж 2022 року здійснювалося шляхом подальшої розробки та вдосконалення програмних модулів, що дозволяють забезпечити технічний супровід процесів збору, обробки та поширення інформації, розширення каналів комунікації з респондентами та користувачами.

Актуалізовано програмне забезпечення для введення інформації з природного та міграційного руху населення відповідно до змін адміністративно-територіального устрою України.

Забезпечено функціонування програмного забезпечення для збирання статистичної та адміністративної звітності та актуалізацію інформації щодо участі респондентів у ДСС.

Забезпечено функціонування інформаційної бази «Інфостат Львівської області» відповідно до нового адміністративно-територіального устрою.

ГУС у Львівській області є розробником та здійснює супровід Автоматизованої системи ведення технологічної програми державних статистичних спостережень (АС ТПДСС) та Автоматизованої системи обліку витрат робочого часу (АСОВ ТПДСС) у системі Держстату.

Упродовж року забезпечено роботу системи електронного документообігу органів державної статистики на базі програмного продукту «Система електронного документообігу та автоматизації бізнес-процесів «Megapolis.DocNet», здійснено заходи щодо оновлення паролів доступу користувачів до програмного продукту. На кінець року до системи електронного документообігу підключено 100% персональних комп’ютерів з операційними системами Windows 7 та Windows 10.

Здійснено заходи із забезпечення безперебійного функціонування та системного адміністрування інтернет-вузла, системи електронної пошти, корпоративної мережі, комп’ютерного та телекомунікаційного обладнання ГУС у Львівській області.

Проведено комплекс заходів щодо підвищення рівня кібербезпеки та подолання наслідків несанкціонованого втручання у роботу вебсайту ГУС у Львівській області.


Розвиток людського капіталу та умови праці

У грудні 2022 року введено в дію нову організаційну структуру ГУС у Львівській області.

Чисельність працівників ГУС у Львівській області приведена у відповідність до наказу Держстату від 18 жовтня 2022 року № 251 «Про затвердження чисельності працівників Головного управління регіональної статистики, Головних управлінь статистики в областях та м. Києві».

Упродовж 2022 року робота ГУС у Львівській області щодо укомплектування, розстановки, підготовки та підвищення кваліфікації персоналу здійснювалася згідно законодавчих актів про державну службу, законодавства про працю, наказів та рекомендацій Держстату, інших нормативних документів з питань кадрової роботи та відповідно до плану роботи з персоналом на 2022 рік.

Станом на 1 січня 2023 року посади керівників займали 50 осіб, спеціалістів – 176, з яких 128 – державні службовці.

Питома вага жінок серед загальної чисельності працівників становила 89,6%.

Серед керівників частка працівників зі стажем роботи у системі більше 10 років становила 88% (у тому числі більше 20 років – 68%). Серед спеціалістів стаж роботи більше 10 років мали 69,3% працюючих (у тому числі більше 20 років – 39,7%).

Вищу освіту ступеня магістра (спеціаліста) мали 98% керівників та 86,4% спеціалістів, вищу освіту ступеня молодшого бакалавра та бакалавра – відповідно 2% керівників і 10,8% спеціалістів (на 1 січня 2022 року – відповідно 3,4% і 14,2%). 44 державні службовці ГУС у Львівській області мають дві вищі освіти.

У 2022 році чергові ранги присвоєно 138 державним службовцям.

На навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» до Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» вступив 1 працівник.

Упродовж звітного року проводилась робота з підвищення рівня професійної компетентності працівників ГУС у Львівській області.

У 2022 році усі фактично працюючі державні службовці пройшли підвищення кваліфікації шляхом самоосвіти на Єдиному державному вебпорталі цифрової освіти «Дія. Цифрова освіта».

Для державних службовців ГУС у Львівській області організовано підвищення кваліфікації за короткостроковими та довгостроковими програмами, а саме:

за спеціальною професійною програмою відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації працівників органів Державної статистики в Національній академії статистики, обліку та аудиту для 5 державних службовців категорії «В»;

за загальними професійними (сертифікованими) програмами підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б» та «В» – у навчально-науковому інституті державного управління Національного університету «Львівська політехніка» за темою «Підвищення рівня професійної компетентності державних службовців» – для 16 державних службовців категорії «Б», за темою «Професійна компетентність державних службовців у контексті реформ» – для 15 державних службовців категорії «В»;

у семінарах за загальними короткостроковими програмами підвищення кваліфікації у навчально-науковому інституті державного управління Національного університету «Львівська політехніка» за темою «Лідерство в органах публічної влади» – для 16 осіб, «Сприйняття змін в органах публічної влади» – для 24 осіб;

за короткостроковою програмою «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності» у навчально-науковому інституті державного управління Національного університету «Львівська політехніка» взяли участь 35 осіб, в Державному торговельно-економічному університеті за загальною короткостроковою програмою «Запобігання корупції» – 1 особа.

У функціональному навчанні з питань цивільного захисту в Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Львівської області взяли участь 2 працівники.

До 2 новоприйнятих та 1 працівника, який приступив до виконання посадових обов’язків у зв’язку з закінченням відпустки для догляду за дитиною, було застосовано наставництво.

У ГУС у Львівській області впродовж року проводилось внутрішнє навчання працівників згідно з тематичним планом-графіком внутрішнього навчання на 2022 рік. В рамках короткострокових та постійно діючих семінарів організовано та проведено 10 навчань.

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 року № 824-р «Про проведення функціонального аудиту органів виконавчої влади» у жовтні 2022 року у ГУС у Львівській області проведено функціональний аудит. Його результатом стала підготовка пропозицій щодо мінімально необхідної кількості посад для реалізації критичних та актуальних функцій.

У зв’язку з введенням воєнного стану в Україні упродовж 2022 року в ГУС у Львівській області здійснювались наступні заходи:

створено безпечні умови перебування працівників під час повітряної тривоги у підвальних приміщеннях адміністративної будівлі;

оновлено інструкцію щодо правил поведінки під час повітряної тривоги та проведено відповідне навчання для працівників;

здійснювалась щоденна комунікація з відсутніми працівниками.

З метою запобігання виникненню конфліктних ситуацій в колективі та покращення взаємодії керівництва та працівників використовується програмне забезпечення для зворотного зв’язку з працівниками.


Міжнародне співробітництво

У 2022 році ГУС у Львівській області продовжувало співпрацю у сфері транскордонної статистики.

Зокрема, ГУС у Львівській області взяло участь у ІІІ Конгресі польської статистики, присвяченому 110-річчю Польської статистичної асоціації, який відбувся 26–28 квітня 2022 року в Кракові (Польща).

Його метою було зміцнення багатовимірної співпраці Статистики Польщі з науковою спільнотою щодо постійного розвитку методології статистичних досліджень, яка є основою професійної та незалежної офіційної статистики.

Начальник ГУС у Львівській області виступила на конгресі з доповіддю «Виклики для регіональної статистики у воєнний час – випадок України».

ГУС у Львівській області взяло участь в науковому семінарі «Роль Управління статистики у Жешуві у створенні інформаційної інфраструктури регіону» з нагоди святкування 60-річчя управлінь статистики в Польщі, який відбувся 15 вересня 2022 року в Жешуві (Республіка Польща).

Начальник ГУС у Львівській області виступила на семінарі з презентацією «Польсько-українське транскордонне співробітництво у галузі статистики». Учасники семінару обговорили досвід та перспективи розвитку міжнародної співпраці статистичних управлінь Польщі, Словаччини та України. Начальнику ГУС у Львівській області було вручено почесну відзнаку за внесок у розвиток польської статистики.

ГУС у Львівській області взяло участь у підготовці публікації «Розвиток міст польсько-українського прикордоння у ХХІ столітті» відповідно до запиту Управління статистики в Любліні (Республіка Польща). Публікація оприлюднена на вебсайті Управління статистики в Любліні 12 вересня 2022 року польською та англійською мовами.

У І кварталі 2022 року актуалізовано базу даних транскордонної статистики на вебсайті ГУС, яка містить основні показники Львівської області, Підкарпатського та Люблінського воєводств Республіки Польща. У розділі «Міжнародне співробітництво» актуалізовано рубрику «Візуалізація показників», де розміщено графічні та короткі аналітичні матеріали.


Організація правової роботи та роботи із запобігання корупції

Упродовж 2022 року сектор правової роботи у межах повноважень розробляв та брав участь у розробленні проєктів наказів організаційно-розпорядчого характеру, перевіряв на відповідність законодавству проєкти наказів та інших актів, що подавались на підпис керівництва ГУС у Львівській області, та погоджував їх; брав участь у підготовці проєктів договорів та здійсненні заходів, спрямованих на виконання договірних зобов’язань, а також переглядав та погоджував (візував) проєкти договорів перед поданням їх на розгляд керівника ГУС у Львівській області.

ГУС у Львівській області здійснювало заходи з метою забезпечення дотримання норм Закону України «Про запобігання корупції».

Проведено навчання з підвищення рівня професійної компетентності державних службовців у рамках короткострокового семінару з правових питань на теми: «Роз’яснення щодо заповнення електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави», «Огляд змін до законодавства України, зокрема антикорупційного законодавства».

Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» значна частина державних службовців подали електронні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2021 рік (Законом України «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни» суб’єктам декларування надано можливість подати декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування протягом трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни за весь період обов’язку подати документи).

Для інформування громадськості на вебсайті ГУС у Львівській області у розділі «Запобігання проявам корупції» розміщено нормативно-правові акти та методичні матеріали з питань запобігання корупції.


Управління фінансами

Відповідно до чинного бюджетного законодавства України для здійснення фінансової діяльності ГУС у Львівській області у 2022 році затверджено видатки за такими бюджетними програмами:

КПКВК 0414010 «Керівництво та управління у сфері статистики»;

КПКВК 0414020 «Статистичні спостереження»;

КПКВК 0414030 «Щоквартальна плата домогосподарствам за ведення записів доходів, витрат та інших відомостей під час проведення обстеження умов їх життя».

Для здійснення функціональних повноважень ГУС у Львівській області на 2022 рік затверджено видатки державного бюджету на суму 54274,8 тис. грн, з яких 52299,9 тис. грн – обсяги із загального фонду, 1974,9 тис. грн – із спеціального фонду. Фактичні видатки у 2022 році становили 55819,7 тис. грн, з них 54871,7 тис. грн – із загального фонду, 948,0 тис. грн – із спеціального фонду.

Надходження спеціального фонду склали 800,8 тис. грн, у тому числі від надання послуг, що надаються згідно з основною діяльністю – 79,6 тис. грн, від оренди майна – 717,3 тис. грн., від реалізації в установленому порядку майна – 3,9 тис. грн.

Боргові зобов'язання станом на 1 січня 2023 року відсутні.

 
 Про нас      Діяльність
Головного управління
 Публічна
інформація
 Замовлення
інформації
Мапа сайту   
© ГУСуЛО, 1999-2024
Обов'язкове посилання на джерело
Розробник сайту  
Управління інформаційних технологій | Відділ інформаційних систем